tag:blogger.com,1999:blog-33895515.post5729259100604947318..comments2024-01-20T20:14:14.999+01:00Comments on A High Wind in Garraf: AniversariJoanhttp://www.blogger.com/profile/16480313207360954335noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-33895515.post-59805056045028362702009-05-28T15:36:42.507+02:002009-05-28T15:36:42.507+02:00Joan,
Gràcies per les felcitacions. En Gaurdiola ...Joan,<br /><br />Gràcies per les felcitacions. En Gaurdiola no ens va decebre, ben al contrari l'haurem de pujar als altars. La tonyina pescada per mi la vàrem menjar a la planxa volta i volta, una mica crua. Boníssima! Ja somio en tornar a pescar-ne.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13351630679750619855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33895515.post-86242329795022266302009-05-28T00:06:48.391+02:002009-05-28T00:06:48.391+02:00Joan!
Felicitats per l'aniversari i pel regal que...Joan!<br /><br />Felicitats per l'aniversari i pel regal que t'ha fet en Guardiola i el Barça. D'aquest aniversari segur que te'n recordaràs! <br /><br />Y la tonyina aquesta de la foto fa molt bona pinta. La vas pescar tu? Com la vau fer? L'octubre passat, amb el "Sant Isidre" vam pescar un bonítol d'uns 8 kilos i en vam fer marmitako, que estava delicions. Però saps com estava més bo? Cru, tallat a làmines molt fines, amb sal, una mica de pebre, oli i llimona. No vam fer gens de cas de l'anisakis famós i no va passar res. <br /><br />Bé, que acabi de provar!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10073461321020005077noreply@blogger.com