dissabte, de juny 07, 2008

La Moreneta


Ja som al mes de Juny. Pel clima no ho diria ningú. Segueix plovent com al maig. Segurament La Moreneta aprofita per acabar de convertir a tots aquests ateus militants que li fan pregaries. Jo li diria a la Moreneta que ja en hi ha prou. Els ecologistes d'esquerra, els socialistes i fins i tot els d'esquerra republicana que avui tenen el seu superdissabte li tindran una devoció eterna. Els ha lliurat dels atacs dels aragonesos, valencians, lleidatans i fins i tot dels de les Terres del Ebre. Però no ha resolt el problema de la zona metropolitana. Potser podríem dir: "pluja per avui i sed per demà". Però qui pensa en demà? Els polítics ben segur que no i els catalans possiblement tampoc. Ara l'important són les vacances. Com bon català, també m'oblido del transvasament i em concentro en preparar el Tempura per la partida imminent. Només falta una mica més d'un més.

Ahir vaig fer un descobriment impressionant. Vaig conèixer a un company que viu en un vaixell al mateix port del Garraf i que m'ajudarà a fer les cosetes que em falten. La tripulació també ha crescut. La meva cunyada s'apunta a la travessa fins a Sicília. Es un gran actiu, no pas per la seva musculatura, ni per la seva traça pujant veles, ni pels seus coneixements mariners, sino pel seu excel·lent caràcter. Té un gran sentit de l'humor i molta capacitat de convivència. El projecte millora dia a dia. Només cal que pari de ploure. Si us plau, ateus convençuts, deixeu de pregar a la Moreneta. Si us avorriu podeu tornar-hos a barallar que animeu els telenotícies d'aquest "ex-oasi català".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,

Tant tu, com a blocaire de la Penedesfera, com tots els lectors d'aquest bloc sou convidats a les primeres Jornades de la Penedesfera a Gelida, aquest divendres 13 i dissabte 14 de juny. Podeu consultar el programa complet d'activitats al web de la Penedesfera www.penedesfera.cat.

Si vols rebre les informacions de la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf per correu electrònic envia'ns un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Salutacions i ens veiem a Gelida!