divendres, d’octubre 10, 2008

A vegades treballo

Estic content perquè han publicat el meu article "La ruta de los volcanes". Apareix en el YATE del mes d'octubre. Pot semblar sorprenent la velocitat de publicació sino se sap que conec al Germán, el seu director. Per primera vegada penjo un link que no és nàutic, però fa referència a la meva navegació per la xarxa. Quan no blogeijo ni navego edito o presento la meva web als mitjans. Aquí hi ha la prova.

2 comentaris:

DIARI DE CUBELLES ha dit...

Benvolgut sr. Joan:
Fa dies que segueixo la informació del forum clínic sobre el tema exercici quotidià necessari. Com puc combinar aquest exercici físic amb el necessari per la pràctica de regates "socials" i familiars peruqe en surto fet pols cada cap de sretmana! és possible millo9rar des de casa flexibilitat, força i resistència' On puc consultar exercicis a fer? Gràcies!

Joan ha dit...

Benvolgut Diari de Cubelles,

Suggereixo que facis la pregunta al Foro de MPOC que et respondrà en Jordi Vilaró, que és l'autor de la part d'esports. Malgrat tot Forumclinic esta adreçat a pacients crònics i persones "normals", no per a regatistes. Si et serveix de consol a mi em passa el mateix. Cal fer exercici regular tota la setmana, per a estar en forma el cap de setmana. Al menys 3 dies més de 45 minuts.Disculpa que fa dies que no venia al foro i no havia vist la teva pregunta. Una salutació.