dilluns, de juny 11, 2007

Faig de golondrina?


Pilot nou. A tope! porta el vaixell sobre rails, no importa el vent o les ones, no es desvia ni un mil·límetre. El mecànic m’ha vist cara d’ "estronso" i m’ha col·locat un hidràulic de transatlàntics de regates. Una passada, he pagat gust i ganes però valia la pena. Porta el vaixell recte, avisa les rolades i en definitiva és més segur, fiable i em fa córrer més. Què vull més? Ara només cal pintar la patent i tot és apunt per sortir de vacances. Ja fa bon temps, i el canvi climàtic ens esta regalant unes brises meravelloses de 8-12 nusos amb mar plana que són un veritable plaer per navegar. La foto és de Seatle, on hi he anat amb avió (es clar) i mostra uns que es guanyen la vida passejant turistes a vela pel port natural de Seatle. Si la sanitat segueix com ara hauré d’acabar igual, fent la competència a les golondrines. Pel moment que duri la Geli, jo ho passo molt bé navegant.

2 comentaris:

marta ha dit...

el pilot serà fantàstic per les aventures mediterrànies d'aquest estiu... perquè dormis tranquil mentre algú altre fa guàrdia mirant les estrelles i sobretot per arribar a Còrcega, Sardenya, Sicília o Grècia!

Joan ha dit...

Justament per aixó l'he posat. Per anar més recte, més segur i sobre tot més tranquil. Ara només falta un radar i podre dormir com un tronc.