dissabte, de novembre 13, 2010

Vosté que hi fà aquí



Un venedor del Saló que m'estava mostrant un Grand Soleil em va preguntar quin vaixell tenía. Quan li vaig dir un Hallberg Rassy 34, em va respondre: "I vostè que hi fà aquí?". El venedor té molta raó. Desprès de visitar el Saló torno molt content a navegar amb el meu petit veler. És una meravella. Aquest vídeo filmat aquest matí en és una mostra.

3 comentaris:

Carlos Ramos i Solà ha dit...

És evident, no hi ha color, on hi hagi un Hallberg-Rassy, que s'apartin els demés. El venedor sabia perfectament el que deia, per més Cantieri di Pardo que representava

Joan ha dit...

Carles,

OK i gràcies, encara que el Grand Soleil era molt més gran. Hi ha qui diu "barco grande ande o no ande", i el Grand Soleil caminava de veritat. Era un regata rabiós amb pal de carboni, etc.. De tota manera, em quedo amb el meu HR34.

Carlos Ramos i Solà ha dit...

Joan,
Per a mi el Grand Soleil es un gran barco, però la navegació majestuosa de qualsevol Hallberg-Rassy, el seu pas d’ona, la seva estabilitat i, per que no, les seves línies. Efectivament, “Ande o no ande, burra grande”. Però, que hi ha més gran que un HR?