divendres, de gener 28, 2011


Núvols, humitat i fred a Garraf. Un dia per quedar-se a casa a la vora de la llar de foc. Desisteixo de sortir i aprofito per veure on puc instal·lar el AIS que he comprat. Revisant comprovo que el Nasa meteorològic que aquest estiu no funcionava simplement esta desendollat. Ho arreglo i penso que posaré la pantalla a la taula de cartes, al costat del plòter. No retiraré el Nasa com havia previst.

Finalment el pintor ha esgotat els arguments i la setmana del 14 pintarà. Al menys això és el que ha promès. Ja tinc la balsa,i els extintors a revisar com cada any. Aquesta vegada, a més toca renovar el certificat de navegabilitat. Aprofito a fer la burocràcia aquests dies d'hivern, ja que en el moment menys pensat sorgirà a la primavera. El que ho dubti que miri la foto presa aquesta tarda de divendres.

P.D, molt decebut per la retirada del Foncia. Ara només té l'al·licient de veure com el Cali es va desenganxant de la cua i esperar que els bascs s'acostin al Praper Virbac que esta intractable.