dilluns, de febrer 07, 2011

S'acosta la primavera

Desprès d'un cap de setmana laborable a Évora (Portugal), he agafat una tarda de festa per anar a trobar el tècnic que ha d'instal·lar l'AIS al Tempura el proper dimecres. L'anticicló que ha impedit estrenar l'esperat augment del límit de velocitat a l'autovia, ens ha regalat una tarda magnífica. Es comença a sentir la primavera. La tarda s'allarga. He recollit la balsa revisada a Cosalt. La llum a la Fira d'Hospitalet és de finals d'hivern. Es palpa el bon temps. De sobte tinc més energia. He d'acabar els deures perquè abans de que me'n adoni estaré navegant. En Mariano ha renovat el meu carnet de capità, he de comprar les bengales, el material de seguretat esta revisat. Ah! Encara no han començat a pintar el Tempura.

3 comentaris:

Xavier Corredor i Piferrer ha dit...

Hola. Llegeixo sovint les tevess entrades, breus i directes, gairebé impressions. M'ha agradat molt la foto que publiques. Seria possible saber-ne una mica més d'aquest bot?

Joan ha dit...

Aquest bot és a Garraf al pantalà número 6. És d'un senyor més gran que jo que sovint surt sol a pescar o bé ho fa amb el seu net. No tinc gaires més detalls, però penso que és molt bonic i el seu propietari el té molt ben conservat. Gràcies per les lloances al meu blog.

Xavier Corredor i Piferrer ha dit...

Gràcies!