diumenge, d’octubre 09, 2011

Trolling



El mes d'ocubre és el millor per pescar al currican al Garraf. S'agafen moltes llampuges i les tonyines ja comencen a tenir una mida acceptable. Només cal saber on són. Afortunadament ja començo a saber-ho.

Pescar al currican en anglès s'anomena "trolling". Un terme que també s'empra en les comunitats virtuals. S'utilitza per designar l'acció d'entrar als foros per enredar la troca. Arrossegar un esqué per portar la discussió cap a terrenys no volguts per la comunitat i així generar baralles i  malestar. El mateix que fem nosaltres al mar, que arrosseguem un peixet de plàstic per enganyar a les pobres llampugues per portar-les al forn.

2 comentaris:

Pèsol ha dit...

Hola Joan, aquest matí he estat amb un grup de navegants de vela llatina, entre ells el de “el mar es el camí”, i han explicat coses d'un bloc molt bo de Calafell que ho feia un tal Joan... i he fet un bot a la cadira dient, aquest noi el conec jo!!!. Soc en Pedro, inicialment de Zaragoza (les sssss en aquest cas son una m...) i des de fa uns anys de Sant Pol. Estic a l'associació A Tot Drap (www.atotdrap.cat) i si algun dia vens per aquestes terres “maresmenyes” ens posem en contacte i sortim a navegar amb el Sant Pau.
Una abraçada i a veure si no deixes secs els caladors de Ponent.
Per cert, lo de trolling te ha veure amb les “troles” dels pescadors sobre la mida de les seves captures?
Pedro

Joan ha dit...

Pedro,

Veus com la Medicina de Familia i la nàutica estan molt emparentades. M'alegro saber de tu i de que segueixis navegant. Dona més alegries que l'actual sistema sanitàri. T'agafo la paraula i vindre a navegar amb el Sant pau. Una abraçada.

Joan